Actueel …..

We hebben vandaag (9 november) een reguliere bijeenkomst gehad op onze vaste locatie. De foto’s van Doesburg, en van het thema Herfst zijn besproken. Er zaten bijzondere afbeeldingen tussen. Iedereen kon er iets over roepen. Zo leren we allemaal van elkaar.
De volgende bijeenkomst is op zaterdag 14 december aanstaande. De opdracht voor de volgende sessie is Kerst/Feestfotografie. Past bij de decembermaand. Deze worden pas in januari besproken want we gaan op 14 december op pad. We gaan dan naar het station in Arnhem. We reizen op eigen gelegenheid en verzamelen om 10.00 uur bij de Piano. Als je samen wilt reizen probeer dat dan via de app onderling te regelen.

We hebben er een behoorlijk aantal nieuwe leden bij. Welkom allemaal. Ik hoop dat we veel van elkaar zullen leren en dat we vooral een gezellige tijd tegemoet kunnen zien.
We hebben tevens afscheid genomen van enkele oud-gedienden. Bedankt voor jullie inspanningen, jullie input en vooral jullie aanwezigheid. Hoop dat jullie nog eens terug denken aan deze tijd. Mochten jullie van gedachten veranderen: De deur staat voor jullie altijd open!

Via de app heb ik eerder een aantal suggesties gegeven voor mogelijke fotografie uitjes. Gaat met name over een aantal light festivals …..
=> Eindhoven Glow: 9-16 november
=> Amsterdam Light Festival: 28/11 t/m 19/1/2020
=> Chinees lichtfestival Ouwehands: 21/12 t/m 29/2/2020

Verder is “De Oversteek” in Nijmegen nog een leuke optie. Dan moet het wel een tijdje droog zijn.
Andere suggesties zijn van harte welkom.     

We wensen jullie allen veel fotoplezier toe en zie jullie graag de volgende keer!